Gjenoppretting (klient)

Informasjon:

• Dette er den beste og mest fleksible måten å gjenopprette på.
  • Hvis du ikke har tilgang til en av dine PCer, kan du bruke på Web eller Mobil guide for å få tilgang til filer.
  • Skal du bytte PC, se vår guide her: https://code42no.zendesk.com/hc/no/articles/211801649

Fremgangsmåte:

1. Åpne Code42 Crashplan på din PC.
  2. Trykk på Hente Filer på den enheten du vil laste ned filer for.

3. I dette vinduet velger du først hvilken destinasjon du vil laste ned fra. (Viser backup rapporten 100% på begge, har ikke dette noen betydning)

4. Code42 Crashplan beholder alle versjonene av dine filer. Du kan derfor velge å laste ned en spesifikk versjon ved å peke på datoen fila ble endret.

5. Du kan også vise slettede filer. Trykk på «…» og velg Inkludere slettede filer.

6. Velg de filene du vil laste ned. Du kan også bruke søkeboksen, ved å trykke på forstørrelsesglasset.

7. Når du har valgt riktig versjon og/eller de slettede filene, må du velge hvor du skal lagre filene og om du skal overskrive eller endre navn på filene. Disse valgene får du opp når du trykker på Hent Filer…. Du kan for eksempel velge å laste ned til opprinnelig plassering og endre navn. Da får du filene til samme plassering, uten å miste dagens versjon. Forsikre deg om at du gjør riktig valg her.