MacOS Mojave

Informasjon:

• På grunn av Apples nye personvernrestriksjoner i MacOS Mojave 10.14 for filer og mapper som inneholder personlige data, kan Code42 ikke sikkerhetskopiere noen filer fra apper som Kontakter, Bilder og Mail før du gir tilgang til Code42-appen.

Anbefalt løsning:

• Grant full disk access to the Code42 app

Fremgangsmåte:

1. Åpne Systevalg
  2. Åpne Sikkerhet og personvern
  3. Velg Personven
  4. Hvis personverninnstillinger er låst:
    1. Klikk på låsikonet nederst til venstre.
    2. Skriv inn ditt passord for enheten.
    3. Trykk Lås Opp.
  5. I den venstre ruten velger du Full disk tilgang.
  6. I høyre rute klikker du på + -ikonet.
  7. Naviger til Programmer > CrashPlan.
  8. Trykk på åpne.
  9. Følgende melding vises: "CrashPlan" har ikke full disk tilgang til programmet avsluttes.
  10. Trykk Avslutt nå.
  11. (Valgfritt, men anbefalt) Klikk på låsen nederst til venstre for å låse opp personverninnstillinger igjen.
  12. Restart din Mac.