Gjenoppretting (web)

Informasjon:

• Gjenoppretting fra web ser vi på som en nødløsning.
  • Du kan bare bruke web til å gjenopprette maks 250 MB.
  • Trenger du å laste ned mer data, bruk klient guiden vår.

Fremgangsmåte:

1. Åpne din nettleser og naviger til https://master.code42.no
  2. Logg på med ditt brukernavn og passord.
  3. Trykk på Devices og finn enheten i listen du vil gjenopprette fra.
  4. Trykk på Restore knappen helt til høyre.
  5. Velg hvilken dag du vil gjenopprette fra.
  6. Her kan du enten søke etter en spesifikk fil, eller velge fra listen.
  7. Har du slettet den filen du leter etter, huk av for Display deleted files

8. Når du er klar, trykk Restore
  9. CrashPlan vil nå lage en .zip med filene du valgte. Se nede i venstre hjørne for fremdrift.
  10. Når filen er klar, trykk Click here to download. Da har du lastet ned en .zip med filene du valgte.