06.06.2021 - Vedlikeholdsarbeid datasenter kl 23:55

Viser til tidligere driftsmelding her. Arbeidet gjennomføres på natt for minst mulig ulempe for deg som kunde.

Jobben vil bestå i å bytte ut delvis defekt switch, samt oppgradere firmware og operativsystem. Vi har lagt følgende plan og tidslinje for jobben:

• Kl 23:55 søndag 6. juni - Strøm på den aktuelle switchen tas og switchen tas ut av skapet for bytte. Dette gir ingen nedetid, men kan gi et kort nettverksbrudd i forbindelsen.
  • Klargjøring av ny switch, oppgradering av firmware og installasjon av nytt operativsystem.
  • Kl 02:00 mandag 7. juni - Ny switch settes i drift, samt resterende switch infrastruktur oppgraderes til samme versjon. Arbeidet avsluttes med redundanse test. I perioden 02:00 til 05:00 vil det kunne oppstå lengere brudd og nedetid mot våre løsninger.

Beklager kort varsel, men dette er helt nødvendig vedlikehold.

----------------------------

Arbeidslog:

Kl 22:55 - Strømmen er tatt på det aktuelle switchen. Jobb med å bytte og konfigurere ny switch er i gang.

Kl 05:25 - Ny switch er satt i drift og annen nettverk infrastruktur er oppgradert

NB: Ved failover av nettverk mistet enkelte virtuelle maskiner nett og ble automatisk rebootet.