Aktivere "Report Message" i Outlook for junk/phising meldinger

Informasjon:

• Denne guiden kan brukes for å aktivere et tillegg i Outlook som lar dere rapportere meldinger som har kommet gjennom spam filter direkte til Microsoft
  • Denne gjelder Office 365 kunder

Fremgangsmåte:

1. Åpne Outlook klienten din
  2. Trykk på Fil -> Behandle tillegg -> du blir nå sendt til Office 365 web portalen
  3. Trykk på + tegnet -> Legg til fra Office Store
  4. Da åpner deg seg en ny portal, øverst søker du etter "Report message"
  5. Når du ser søkeresultatet trykker du på "Get it now" under "Report Message" tillegget -> Continue etterpå
  6. Du blir da sendt tilbake til Office 365 web portalen og må godta installasjonen
  7. Tillegget blir nå installert og vil dukke opp i din Outlook etter noen sekunder
  8. Da kan du markere meldinger og velge riktig kategori for rapporteringen

Referanser: