Lagre legitimasjon manuelt i Windows

Dette oppstår som regel bare på Pcer som er meldt inn i domene.

I noen tilfeller er det ikke mulig å huke av for "Lagre legitimasjon", da kan det legges til manuelt i legitimasjonsbehandling i Windows.

1. Start Legitimasjonsbehandling fra Kontrollpanel.
  2. Velg Windows-legitimasjoner og legg til.
  3. Vi må legge til to oppføringer.
    1. En med adresse: "portal.smarthosting.no" og en med "TERMSRV/RDCB.SMARTHOSTING.NO".
    2. Brukernavn er ditt brukernavn f.eks. test@smarthosting.no. (I noen tilfeller må det skrives sånn her: smarthosting\test)
    3. Passord er ditt passord.
  4. Gjør dette for de to oppføringene og pålogging skal fungere.
  5. I noen tilfeller må det også oppdateres Group Policy, se her: https://support.smartit.no/hc/no/articles/213158765