Kopiere e-postmeldingshoder

E-postmeldingshoder inneholder en liste over tekniske detaljer om meldingen, for eksempel hvem som sendte meldingen, programvaren som ble brukt til å skrive den, og e-post-postserverne den ble sendt gjennom på vei til mottakeren.

Denne informasjonen er veldig viktig for oss, slik at vi kan hjelpe med å f.eks. bekjempe e-post spam.

Bruk fremgangsmåten som er for din e-postklient.

Outlook for Windows

1. Dobbelklikk på e-posten som ligger i din innboks.
  2. Da åpnes den i eget vindu.
  3. Trykk deretter på Fil og så Egenskaper.
  4. Da åpnes et nytt vindu over meldingen, i dette står det en rute med navn: Internett-meldingshoder.
  5. Kopier alt som står her og send inn til vår support.

Outlook for macOS

1. Høyreklikk på meldingen.
  2. Trykk på Vis kilde.
  3. Kopier alt som står her og send inn til vår support.

Apple Mail

1. Marker e-posten som ligger i din innboks.
  2. Trykk på Vis > Melding > Kilde (eller trykk Option + Command + U)
  3. Da åpnes det et eget vindu med all meldingsinformasjonen.
  4. Kopier alt som står her og send inn til vår support.