Oppdatering av Wordpress

For at Wordpress skal holdes sikkert må det oppdateres jevnlig. Vi anbefaler at alle våre kunder som benytter seg av Wordpress på websider følger våre anbefalinger.

Først må vi sjekke at Plesk har oppdaget at dere benytter Wordpress. Hvis det ikke vises et Wordpress ikon på oversikten for deres domene, må vi få Plesk til å skanne etter det. Da trykker dere på "Applications" og så på "Scan". Gå så tilbake til oversikten og dere skal ha fått fram noen Wordpress funksjoner i Plesk.

1. Trykk på "Security Scan" og utfør alle anbefalingene her.
  2. Plesk vil også vise deg med noen "!" tegn hvis det er oppdateringer tilgjenglig. Oppdater alle dine Wordpress installasjoner inkludert alle plugins.
  3. Nå er et godt tidspunkt for å skru på automatiske oppdateringer. Gå til "Applications" og trykk på navnet til din Wordpress installasjon. Her har du mulighet til å skru på automatiske oppdateringer.
  4. Vi anbefaler også at du sikrer alle sidene dine over HTTPS. Det er veldig enkelt å benytte seg av Let's Encrypt i Plesk. På oversiktet for ditt domene trykker du på Let's encrypt knappen. Fyll inn din e-postadresse og trykk "Install". Dette sertifikatet vil nå fornye seg automatisk hver måned.