Skru av skrivebordsvarsler fra en konto

Denne guiden gjelder for Outlook 2010 eller nyere.

1. Trykk på Fil og så Behandle regler og varsler.
  2. Velg kontoen du ikke vil ha varlser fra i nedtrekkslista øverst.
  3. Velg Ny regel...
  4. Gå til Bruk regel på meldinger jeg mottar under Begynn med en tom regel. Trykk neste.
  5. Trykk neste en gang til uten og velge noen ting, trykk Ja på meldingen som kommer opp.
  6. I dette vinduet velger du vis et skrivebordsvarsel som er nederst i lista. Trykk neste.
  7. I unntakslista velger du unntatt via kontoen angitt, trykk på angitt ordet i boksen nederst og velg kontoen du ikke vil ha varsel fra. Trykk Fullfør.
  8. Gjenta prosesser hvis du har flere kontoer du ikke vil ha varsel fra.