Manuelt oppsett av Outlook 2013

Informasjon:

• Bruk bare denne guiden hvis automatisk oppsett feiler!

Fremgangsmåte:

1.  Velg Manuelt oppsett eller flere servertyper i vinduet Legg til konto

2. Velg Microsoft Exchange Server eller kompatibel tjeneste

3. Under Server skriver du mbx01 eller mbx02 og din e-post som brukernavn. IKKE trykk neste, men velg Flere innstillinger...

4. Her velger du fanen Tilkobling. Huk av for Koble til Microsoft Exchange ved hjelp av HTTP, og går inn på proxy-innstillinger for Exchange.

5. Under Proxy-innstillinger skriver du: mail.smarthosting.no ved https:// ikke endre på noe annet. (I noen tilfeller må det velges "Enkel godkjenning" i den nederste nedtrekkslista)

6. Trykk OK noen ganger, til du er tilbake til server og brukernavn. Trykk nå Kontroller navn. Da vil du bli spurt om brukernavn og passord. Bruk her din e-post adresse og passord. Huk gjerne av for å huske legitimasjonen.

7. Da skal innholdet i server ha endret seg til noe som virker litt kryptisk og brukernavn skal nå være din e-post adresse, med strek under.

8. Nå kan du trykke neste og fullfør, da skal oppsettet være ferdig. Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du oss på support@smartit.no.