Hvordan endre førstegangspassord

1. Gå på nettadressen https://portal.smarthosting.no og logg på med ditt tilsendte brukernavn og passord.

2. Du vil nå få beskjed om at passordet er utløpt. Trykk på linken i meldingen for å bytte passordet.

3. Skriv så inn ditt tilsendte passord først og gjenta nytt passord to ganger nedenfor. Hvis du trenger hjelp med å lage et sikkert passord så kan det genereres her

4. Trykk «ok» på meldingen om at passord er blitt endret for å komme tilbake til innloggingsbildet.

Passordkrav:

1. Passord må inneholde minst 12 tegn
  2. Passord kan ikke inneholde brukerens kontonavn eller visningsnavn
  3. Passord må inneholde tegn fra tre av følgende fem kategorier:
  • Store bokstaver i europeiske språk ( A til Z )
  • Små bokstaver i europeiske språk ( A til Z)
  • Et siffer ( 0 til 9 )
  • Spesialtegn: !@ # $ %
  • Enhver Unicode tegn som er kategorisert som en bokstav, men som ikke er store eller små bokstaver. Dette inkluderer Unicode-tegn fra asiatiske språk.