Windows 8

1. For å finne igjen programmene dine i Windows 8 kan du nå trykke på Windows knappen nede i venstre hjørne og deretter trykke på pil ned tegnet for å se alle programmer.

2. Bla deg frem til du finner "Smart IT - Brukerportal (RADC)" der vil du få opp en liste over din Capitech programvare

3. Høyreklikk på programmene og velg "fest til start" for å lage snarvei direkte på din startside i Windows 8.

4. Du vil nå ha snarveiene publisert direkte på din startside