Hvordan utføre DNS endringer

Informasjon:

• Følg denne guiden hvis du ønsker å oppdatere poster på ditt domene.
  • Du kan også be oss om hjelp, men da blir dette fakturert.
  • Hvis du ikke har brukernavn og passord, kan du spørre oss om å få dette tilsendt.

Fremgangsmåte:

1. Åpne opp https://webpanel.smarthosting.no:8443/ og logg på.
  2. Du vil så få en oversikt over alle domene som ligger på din konto.
  3. Trykk på "DNS settings" for det domene du ønsker å endre.

4. Velg "Add record" for å legge til, eller trykk på en post for å redigere.

5. Når du har utført alle endringene du ønsker, trykker du på "Update" for å lagre.

6. Du er nå ferdig.