Trinn 3: Opprette en Tresor

Informasjon:

• Med Tresorit kan du lage en "Tresor", en delbar sikre mappe som er tilgjenglig i Tresorit, fra ditt utvalg av dine lokale mapper. Det betyr at du ikke trenger å stokke innhold rundt på datamaskinen til nye mapper, eller laste det opp til Internett. Mapper og filer kan forbli hvor du brukt dem tidligere.
  • Alle mapper du gjør til en Tresor vil automatisk synkroniseres i Tresorit og innholdet vil være tilgjengelig på andre enheter knyttet til din Tresorit konto.
    Programmet kjører i bakgrunnen og holder automatisk dine filer synkronisert.
    Det er som å ha samme mappe på alle dine datamaskiner og mobile enheter på samme tid.
  • Fremgangsmåten under er en rask guide for å vise hvordan å lage en "Tresor" på Windows/OS X/ Linux .Hvis du ønsker å lage en Tresor vi en mobiltelefon eller tablet, kan du se på våre andre guider:

Fremgangsmåte:

Det er 3 måter å lage en tresor på via Windows/OS X/ Linux:

1. Bruk "New Tresor" -knappen i Tresorit.
  2. Dra og slipp hvilken som helst mappe inn i Tresorit.
  3. Høyreklikk på allerede eksisterende mapper.

1. Bruk "New Tresor" -knappen i Tresorit.

• Åpne Tresorit og klikk på "New tresor"-knappen på slutten av Tresor listen.
  • Et lite vindu dukker opp: Create a new folder or pick any of your existing folders in your finder from which you would like to create a tresor.
    Du kan også sette opp navnet på din Tresor her, og legge til andre du ønsker å dele med.
  • Hvis du har satt plassering, navnet på din Tresor og lagt til de du ønsker å dele med, kan du trykke "Create" og din nye Tresor vil være klar.

2. Dra og slipp hvilken som helst mappe inn i Tresorit.

• Velg en lokal mappe på enheten du ønsker å lage en Tresor ut av. Åpne Tresorit, deretter dra den og slippe den i hovedvinduet i Tresorit.
    I det øyeblikket du begynner å dra mappen, vil hovedvinduet i Tresorit endre til dette bildet:
  • Når du slipper mappen i Tresorit vinduet, vil det dukke opp et nytt vindu med navn "Make it a tresor". I motsetning til i den forrige metoden du slipper å definere plasseringen av mappen din (siden det allerede er angitt).
    Du kan navngi din Tresor her og legge til andre du ønsker å dele med.
  • Trykk på "Sync", deretter vil din Tresor starte å synkronisere til Tresorit.

3. Høyreklikk på allerede eksisterende mapper

• Velg en lokal mappe på enheten du ønsker å opprette en Tresor ut av i Windows Utforsker, og høyreklikk på den. Når du høyreklikker du vil se et alternativet "Create Tresor", som vil åpne vinduet for opprettelse av en Tresor. Dette vil fungere på akkurat samme måte som de andre 2 metodene.

• Etter å ha satt navn på din Tresor og valgt hvem du ønsker å dele med, kan du trykke "Sync" for å starte å synkronisere til Tresorit.

Kilde:

https://tresorit.zendesk.com/entries/38392828-Step-2-Create-a-tresor