Trinn 2: Opprette en konto

Informasjon:

• Dette er en rask guide på hvordan å registrere konto i Tresorit fra desktop applikasjon eller via mobil applikasjon.

Fremgangsmåte:

1. Last ned og installer Tresorit programvaren. Når du åpner applikasjonen for første gang, vil du se hovedvinduet i Tresorit. Klikk "Sign up"

2. Fyll inn følgende informasjon (din e-postadresse, ditt navn og passord to ganger) for å fullføre registreringen.

3. Passordet ditt er en av de viktigste funksjonene for å beskytte kontoen din Tresorit ønsker å forsikre at det er et sterkt et. Vennligst følg Tresorit sine anbefalinger og opprette et sterkt passord(LINK).

4. Vær oppmerksom på at Tresorit har null kjennskap til ditt passord, derfor tilbyr de ikke passordgjenoppretting. Vi anbefaler derfor at man benytter passord manager som Lastpass. De kan sikre dine passord og generere streke passord.

5. Når du trykker "Sign up" vil du se et nytt vindu som ber deg sjekke din e-postkonto. Hvis registreringen var vellykket, vil du se dette bildet:

6. Vennligst sjekk din e-postkonto(den du har angitt) og åpne den siste e-post fra Tresorit som inneholder din bekreftelseslink.NB: Se gjerne i søppelpost, hvis du har restrektiv antiSPAM.
  7. Hvis du klikker på "Verify now", vil du bli omdirigert til bekreftelsessiden av Tresorit. Følgende skjermbilde bekrefter at registreringen har lykkes og du kan bruke din Tresorit konto.

8. Når du får meldingen om å bli medlem av "Smart IT AS", så velger du ja på dette. Da vil kontoen gå fra Trial til fullverdig konto.

Kilde:

https://tresorit.zendesk.com/entries/38269467-Step-1-Create-an-account