Trinn 1: Hvordan installere Tresorit

1. Last ned siste versjon av Tresorit fra https://tresorit.com/download og velg korrekt versjon basert på ditt operativsystem.
    Denne guiden viser skrittene i Windows. Det vil være samme metode for OS X og Linux.
  2. Installasjonsprogrammet vil bli lastet ned til datamaskinen automatisk, og når du kjører den, vil du se at det forbereder å installere Tresorit.

3. Dette er velkomstvinduet for installasjonsprogrammet.

4. Vennligst les vilkårene for bruk, og hvis du er enig med dem kan du krysse av "Jeg godtar vilkårene i vilkårene for bruk og Personvern".

5. Deretter starter installasjonen av Tresorit på din maskin.

6. Når alt er ferdig, kan du klikke på Fullfør i dette vinduet:

7. Gratulerer, du har nå installert Tresorit. Se Trinn 2 for hvordan å komme i gang med Tresorit.

Kilde:

https://tresorit.zendesk.com/entries/39961947-Step-0-How-do-I-install-Tresorit