Legge opp snarveier lokalt (OS X)

NB! Dukker følgende feilmelding opp: This host provides no remote resources. Dobbeltsjekk at URL er korrekt.

1. Last ned Microsoft Eksternt skrivebord for Mac (link)
  2. Installer programmet

3. Start Microsoft Remote Desktop og klikk "Remote Resources"

4. Legg inn URL: https://portal.smarthosting.no/RDWeb/Feed/webfeed.aspx Etterfulgt av ditt brukernavn og passord og klikk "Refresh"

5. Du vil nå få opp din programvare og kan klikke på programmet du ønsker å starte

6. Denne tilkoblingen lagres så du trenger kun å starte Microsoft Remote desktop neste gang for å kunne kjøre dine programmer.