Deling av kalender utenfor organisasjonen

Fremgangsmåte:
Microsoft Windows og Outlook 2013/16

For å dele med en ekstern bruker må du publisere kalenderen din på nett.

1. Velg kalender knappen, under hjem velg publiser på internett
  2. Velg publiser denne kalenderen ...

3. Velg hvor mange detaljer du vil dele, og hvor mange dager/mnd før og etter dagens dato. Velg alltid begrenset (for din egen sikkerhet)

4. Send så linken som heter kobling til å abonnere på denne kalenderen

Outlook Web Access (OWA)

1. Logg på og velg kalender knappen. Deretter høyreklikk på kalenderen du vil dele under MINE KALENDERE velg del kalender

2. Skriv inn e-post adressen til den du vil dele med, og velg hvor mange detaljer du vil dele.

3. Mottaker må nå bruke linken som starter med «webcal://» og slutter med «.ics»

Apple OS X og Outlook for mac 2016

1. Logg inn på mail-kontoen din via Outlook.
    Deretter trykker du på Calendar.

2.  Deretter trykk på Calendar Permissions.

3. Deretter trykker du på Add User.

4. Deretter skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du vil dele kalenderen din med. Når det er gjort trykk Add.

5. Velg hvor mange detaljer du vil dele. Prøv å begrense dette med tanke på din egen sikkerhet. Etter du har valgt hvor mange detaljer du vil dele med den andre personen trykk Ok.