Åpne delt kalender

Fremgangsmåte:

Microsoft Windows Outlook

1. Logg inn på mail-kontoen din via Outlook, du har da fått en mail om at personen vil dele en kalender med deg. Øverst i denne mailen trykker du på Åpne denne Kalender.

2. Den delte kalenderen ligger under Kalender,  og deretter under Delte kalendere.

Outlook Web Access (OWA)

1. Logg inn på mail-kontoen din via OWA, du har da fått en mail om at personen vil dele en kalender med deg. Trykk deretter på legg til kalender. Når du har gjort dette vil kalenderen ligge under Kalender.

2. Den delte kalenderen ligger under ANDRE KALENDERE.

Apple OS X

1. Logg inn på mail-kontoen din, enten via OWA (webmail) eller via Outlook.
    Deretter trykker du på Open Shared Calendars.

2. Da kommer dett opp et nytt vindu. Der kan du skrive inn navnet eller e-postadressen til personen som har delt kalenderen.

3. Når du har funnet den delte kalenderen kan du trykke Open.

4. Når du har gjort dette vil du finne den delte kalenderen på venstre side, under dine kalendere.