Feilsøking av utskrift fra Remote Desktop

Dette gjelder for kunder som bruker redirecting av printer mot server. Dvs, tar med seg sin lokale printer ved tilkobling mot Remote Desktop.

Logg deg ut av Remote Desktop Server, Start -> Log off. Åpne oversikt over lokale printere på din maskin, Start -> Control Panel -> Devices and Printers.

Se eksempel på standardskriver over

Pass på at du har valgt din printer som standard printer. Høyreklikk -> velg Set as default printer

Logg inn på Remote Desktop Server og test om utskrift fungerer.

Printer er valgt som standard printer, men print fungerer fortsatt ikke via terminalserver. For at print via Remote Desktop skal fungerer, må samme driverversjon være installert lokalt og på server.

Ta kontakt med support@smartit.no for bistand.