OSX (Mac)

1. Last ned Microsoft Eksternt skrivebord for Mac (link)

2. Installer programmet

3. Start Microsoft Remote Desktop og klikk "Remote Resources"

4. Legg inn URL: https://portal.smarthosting.no/RDWeb/Feed/webfeed.aspx Etterfulgt av ditt brukernavn og passord og klikk "Refresh"

NB! Dukker følgende feilmelding opp: This host provides no remote resources. Dobbeltsjekk at URL er korrekt.

5. Du vil nå få opp din programvare og kan klikke på programmet du ønsker å starte

6. Denne tilkoblingen lagres så du trenger kun å starte Microsoft Remote desktop neste gang for å kunne kjøre dine programmer.