Finne fram til fakturagrunnlag i Zendesk

Fremgangsmåte for å finne fram til saker som danner fakturagrunnlag.

Informasjon:

Zendesk er vårt support sakssystem. Her får sluttkunden en oppsummering på sakene som er utført av en konsulent. Disse sakene danner grunnlaget for fakturaen organisasjonen får fra Smart IT.

Krever

• En Zendesk bruker hos Smart IT support som er administrator for organisasjonen. For å opprette bruker se her: Opprette bruker
  • Ta kontakt med support@smartit.no for å bli administrator.

Fremgangsmåte:

1.  Logg på http://support.smartit.no/ her:

2. Tast inn ditt brukernavn og passord her:

3. Trykk på ditt navn og velg "Mine aktiviteter" eller "Organisasjonshenvendelser"

4. Se etter ID nr som stemmer med det som står på fakturaen: