iOS

1. Last ned Microsoft Eksternt skrivebord for iOS via iTunes eller via App Store.

2. Ved oppstart av programmet blir du bedt om å legge til en servertilkobling. Klikk på + tegnet.

3. Velg "Legg til ekstern ressursfeed"
  4. Legg inn adressen "https://portal.smarthosting.no/RDWeb/Feed/webfeed.aspx" og ditt brukernavn og passord
  5. Start Capitech

6. Når programmet er startet kan man trykke på "Smart IT -Bruker..." for å få opp igjen menyen og veksle mellom programmene"