Firefox

1. Gå inn på portalen via https://portal.smarthosting.no

2. Skriv inn ditt personlige brukernavn og passord

3. Klikk på Capitech programmet du skal starte. Det vil nå komme en dialogboks som spør om du ønsker å åpne eller lagre tilkoblingen til dette programmet.

- Trykk ok om du kun ønsker å åpne snarveien denne ene gangen.
    - Huk av "Gjør dette automatisk fra nå av" om du ønsker at den alltid skal   huske å åpne programmet automatisk neste gang.
    - Lagre fil om du ønsker å lagre snarveien lokalt. Dette anbefales ikke da snarveien ikke lenger blir gyldig ved ny versjon av Capitech. Om det ønskes en permanent lokal snarvei anbefaler vi denne fremgangsmåten

4. Logg på Capitech