Windows (PC)

I Windows 7 eller nyere har man mulighet til å legge opp snarveier til programvare fra eksterne servere direkte på ditt lokale skrivebord.

For å legge opp Capitech snarveiene gjøres følgende:

1. Klikk på Windows knappen nede i venstre hjørne og start å skrive "remoteapp" så skal du få valg om å opprette en ny tilkobling med RemoteApp (eller "Access RemoteApp" for engelsk Windows) som vist på skjermbildet nedenfor

2. Skriv inn adressen:
    https://portal.smarthosting.no/RDWeb/Feed/webfeed.aspx

3. Klikk neste > neste til du blir bedt om å skrive inn ditt tilsendte brukernavn og passord. Fyll ut dette som angitt på bildet nedenfor.

4. Du vil nå få en bekreftelse på at koblingen er lagt til og hvor mange programmer du har tilgjengelig via portalen. Klikk fullfør.

Her finner du igjen snarveiene til Capitech:

Windows 7

Windows 8

Windows 10