Fjernstyring - Google Chrome

Vi har opplevd litt problematikk med å koble seg opp via vårt fjernstyringsverktøy. Her en kort veiledning på hvordan du enkelt kobler til fjernstyring via Screenconnect.

1. Åpne Google Chrome

2. Gå inn på nettsiden LINK

3. Fyll inn koden gitt av din Smart IT konsulent

4. Når du har trykket på pilen skal det bli lastet ned en fil som vil dukke opp i venstre hjørnet av nettleseren din

5. Venstreklikk på filen. Nå vil det dukke opp en Brukerkontroll (User Account Control) her skal du trykke Ja

(Etter dette kan det hende at du får opp et varsel om at det må tillates i det antivirusprogrammet maskinen din kjører. Her må du velge Tilatt