Fjernstyring - Safari (Mac)

Guide til hvordan enkelt koble opp til fjernstyringsverktøyet til Smart IT. Hvis dere sliter med å koble opp kan dette være til hjelp.

1. Åpne Safari.

2. Gå inn på nettsiden LINK.

3. Fyll inn koden du har fått av din Smart IT Konsulent og trykk pil til høyre.

4. Etter du har trykket pil til høyre skal det komme opp et bilde der du skal velge "Download App"

5. Når du har trykket "Download App" skal det starte en nedlastning øverst til høyre i din Safari.

6. Når denne er ferdig, gå inn på "Finder" og til mappen "Downloads/Nedlastninger". Der skal det ligge en fil som heter "Smart IT Support Client"

7. Høyreklikk på filen og velg åpne.

8. Du vil nå få et valg til om du vil åpne den og da velger du åpne.

9. Da skal filen starte og om få sekunder vil din Smart IT konsulent være på din maskin.