Fjernstyring - Google Chrome (Mac)

Det har vært litt problematikk med å få koblet opp fjernstyring på Mac. Dette er til hjelp hvis man skulle slite med det.

1. Åpne Google Chrome

2. Gå inn på nettsiden: LINK

3. Skriv inn koden du har fått av din Smart IT konsulent

4. Etter du har skrevet inn koden og trykket pil til høyre skal du få et valg. Her skal du velge "Download App".

5. Etter du har trykket "Download App" skal det starte en nedlastning nederst til venstre som heter "Smart IT Support.Client"

6. Når den er ferdig nedlastet åpner du "Finder" og går til mappen "Download/Nedlastninger" og finner filen "Smart IT Support.Client". Etter man har funnet filen høyreklikker man på den og velger åpne.

7. Da vil det dukke opp en ny fil i "Download/Nedlastninger" som heter "Smart IT Client". Høyreklikk på den og velg åpne

8. Da vil du få opp et nytt valg om du vil åpne den, så da trykker du åpne.

9. Da vil den starte og du burde veldig snart være koblet til via fjernstyring.