Oppsett av Zimbra for Mac (Mail)

1. Søk etter Mail i spotlight (forstørrelsesglass i høyre hjørnet eller CMD + Space) og trykk Enter

2. Klikk på Mail øverst i venstre hjørnet, deretter klikk Preferences (CMD + ,)

3. Velg Accounts

4. For å legge til en konto trykk på + (Nederst i venstre hjørnet) deretter kryss av for Add Other Mail Account...

5. Fyll inn feltene med informasjon du har fått tilsendt av Smart IT og deretter Create

6. Fyll inn feltene med informasjon du har fått tilsendt av Smart IT (Det finnes to Zimbra servere: 01 og 02. Se informasjon fra Smart IT for hvilken server din e-postkonto tilhører), deretter klikk Next

7. Under Port skriv følgende 993. Sørg for at Use SSL er huket av.

8. Fyll inn feltene med informasjon fra Smart IT, deretter klikk Create

Hvis alt er gjort korrekt vil det ikke dukke opp noen feilmelding eller spørsmål om passord. Hvis det skulle oppstå problemer under eller etter oppsettet ta kontakt med Smart IT for bistand.