Oppsett av Zimbra for Mac (Outlook)

1. Søk etter Outlook i spotlight (forstørrelsesglasset i høyre hjørnet eller CMD + Space) og trykk enter

2. Klikk på Outlook øverst i venstre hjørnet, deretter klikk Preferences (CMD + ,)

3. Etter at du har gjort dette vil Outlook Preferences dukke opp. Velg Accounts

4. For å legge til en konto trykk på + og deretter E-mail...

5. Fyll inn feltene med informasjon du har fått tilsendt av Smart IT. Husk å krysse av for Use SSL to connect (recommended) både på innkommende og utgående server (Det finnes to Zimbra servere: 01 og 02. Se informasjon fra Smart IT for hvilken server din e-postkonto tilhører)

På utgående server kryss av for Override default port og endre denne til 465. Når oppsettet er likt bilde under klikk Add Account

6. Hvis alt er gjort korrekt vil det dukke opp et grønt lys ved siden av kontonavnet. Hvis det skulle oppstå problemer under eller etter oppsettet ta kontakt med Smart IT for bistand.