Oppsett av Exchange-konto på iOS enheter

1. I hovedvinduet på din enhet gå på til Settings > Mail, Contacts, Calendars > Add Account.

2. Velg Exchange og skriv inn din e-post adresse, passord og en valgfri beskrivelse. Trykk Next

Blir du spurt om tjener/server adresse velger du:

Office 365: outlook.office365.com
    Hosted Exchange: mail.smarthosting.no

Du må også fylle inn e-post adressen under Username

Så trykker du Save.

3. Velg hva du ønskes at skal synkroniseres med din enhet og trykk Save.

Du er nå ferdig med oppsettet. Hvis du ønsker å endre Exchange innstillinger kan du følge punkt 4.

4. Trykk på Settings > Mail, Contacts, Calendars , velg Exchange-kontoen, og trykk Account Info.
    Du kan også gå hit for å sette opp automatiske out-of-office svar og endre hvor langt tilbake du vil at e-post synkroniseres (standard er 7 dager).