Koble til nettverksdisk på Mac

1. Fra Finder, trykk CMD + K, for å få opp Connect to server

2. Fyll inn adressen til nettverksdisken du vil koble opp, ie:

smb://networkcomputer/networkshare og trykk Connect

Eksempel:

3. Fyll inn påloggingsinformasjon og klikk OK for å koble til nettverksdisken

4. Disken vil nå dukke opp under skrivebordet og i Finder sin sidebar.

For at du skal være koblet til denne disken permanent så er vi nødt til og lagre disken slik at den kobles opp automatisk ved restart.

5. Naviger fram til Systemvalg (Trykk CMD+Space, skriv inn Systemvalg)

6. Velg Brukere og grupper

7. Velg Påloggingsobjekter

8. Klikk på + for å legge til et nytt påloggingsobjekt.

9. Finn nettverksdisken som vi tidligere koblet til og velg Legg til

10. Avslutt Systemvalg

Nettverksdisken skal nå være koblet opp og vil automatisk kobles til ved restart av din mac.