Oppsett av Exchange-konto i Outlook

Informasjon:

• Følg denne guiden for å koble opp ein Exchange konto i Outlook.
  • Fremgangsmåten er veldig lik i Outlook 2010/2013/2016.
  • Manuelt oppsett for Outlook 2010
  • Manuelt oppsett for Outlook 2013
  • Outlook 2016 har ikke mulighet til manuelt opppsett, ta kontakt med support@smartit.no, hvis automatisk oppsett ikke fungerer.

Fremgangsmåte:

Har du en eksisterende konto satt opp i din Outlook så starter du på steg 1 for å lage til en ny profil mot Exchange.

Er dette første gang du starter Outlook så hopp til punkt 2.

1. Gå på Kontrollpanel > Mail > Vis profiler > Legg til og anngi et navn på den nye Exchange profilen.

2. Skriv inn ditt fulle navn, e-post adresse og passord > trykk neste

3. Outlook søker etter serveringstillinger og angir disse automatisk. (Hvis det oppstår feilmeldinger under automatisk oppsett, gå til manuelt oppsett for din Outlook versjon i starten av denne artikkelen.)
    Trykk fullfør for å fullføre oppsettet.

4. Om du la til en ny profil må du huske å sjekke at riktig profil står som standard ved oppstart av Outlook som vist på bildet nedenfor.