Java problemer med Real-time scanning

Vi har nylig oppdaget problemer med en Java installasjon som reagerte veldig tregt. Vi fant ut at det var Real-time scanning funksjonen i F-secure PSB som var problemet. Dette var på en server installasjon, men vi har grunn til å tro at det gjelder klient pc-er også.

Følgende løste problemet på denne serveren:

1. Åpne F-secure PSB Workstation Security vinduet. Trykk "Settings".

2. Under "Settings" og under "Virus and spyware scanning" velger du "Open excluded items list"

3. Her legger du til installasjonsstien til Java på din maskin.