Oppsett av Office 365 e-post i Mail for Mac (OSX 10.9)

1. Åpne "Systemvalg" på din Mac.
  2. På den tredje raden velger du "Internett-kontoer".
  3. Trykk på "+" nede i venstre hjørnet.
  4. Velg "Exchange"
  5. Skriv inn ditt fulle navn og e-postadresse + passord. Trykk "Fortsett".
  6. Da begynner din Mac å søke etter e-postadressen din på tjener.
  7. Etter en stund skal du få opp en kontooversikt. Sjekk at det stemmer og at tjener står til "outlook.office365.com" Trykk så "Fortsett".
  8. Velg de objektene du ønsker å synkronisere med din Mac. Alt er valgt som standard. Trykk så ferdig.
  9. Din e-post skal nå dukke opp i Mail for Mac som "Exchange" under "Innboks".