Verifisere at din bedrift bruker alle sine f-secure lisenser

Dette er også noe vi på Smart IT har tilgang til, men hvis du ønsker å sjekke selv, kan du følge den guiden her:

1. Naviger deg fram til https://psb4.sp.f-secure.com
  2. Logg på med ditt brukernavn og passord. (Dette får du ha Smart IT)
  3. Naviger deg til fanen "Abonnementer"
  4. Under her står det navn på din type lisens, enten PSB Workstation eller PSB Server.
  5. Der ser du din abonnementsnøkkel og hvor mange som har installerte med denne.
  6. Du kan også vise alle datamaskiner, her vises datamaskinnavnet.