Oppsett av F-Secure programvare

Til info: F-Secure vil automatisk fjerne andre antivirusprogrammer, anti-malware og lignende.

1. Last ned F-secure her
  2. Kjør installasjonsfilen
  3. Velg språk og trykk "neste"
  4. Godta lisensavtale
  5. Legg inn adonnementsnøkkel som er utdelt via e-post og trykk "neste"
  6. Velg mellom "automatisk" eller "trinn for trinn-installering", anbefalt er "automatisk". Trykk så neste
  7. Trykk neste, F-Secure vil nå kontrollere abonnementsnøkkel og installere oppdateringer
  8. Er abonnementsnøkkelen godkjent og oppdateringer fullført, skal dette bildet vises: