Deling av kalender via webmail

Logg inn på din webmail, eks http://zimbra01.securesys.no med din epostadresse og passord.

01. Gå inn på kalender fanen, høyreklikk på din kalender og velg del en kalender.

02. Huk av for interne brukere og grupper, skriv inn epost til personen du ønsker å dele kalender med. Velg rettighetene person du ønsker skal ha og send som standard melding under E-postmelding.

03. Personen vil da få opp en epost om han ønsker og akseptere delingen.