Aktivere stavekontroll i Firefox og Chrome

Aktivere stavekontroll i Firefox

1) Åpne nettleseren Mozilla Firefox. Trykk på "Innstillinger" nederst i fanen

2) Velg "Innhold" fanen, og velg språket du vil at firefox skal bruke.

3) Velg "Avansert" fanen og huk av for "Kontroller staving mens jeg skriver"

Lukk vinduet og stavekontrollen er i bruk.

Aktivere stavekontroll i Chrome

1)  Åpne nettleseren Google Chrome. Øverst i høyre hjørnet trykker du på meny -knappen

2)  Trykk på "Innstillinger". Finn deretter "vis avanserte innstillinger" nederst på siden

3)  Trykk på "Innstillinger for språk og stavekontroll"

4)  Velg hvilket språk du vil at stavekontrollen skal bruke og huk av for "Aktiver stavekontroll"

Lukk vinduet og stavekontrollen er i bruk.