Tips for bruk av Remote Desktop

• Logg alltid av eksternt skrivebord når du går for dagen eller ikke skal bruke det på en stund. Når du logger av frigjør du mer ressurser til andre brukere. For å logge av velger du «Log off» fra start menyen, ikke ‘x’ ut eksternt skrivebord vinduet på toppfanen da din innloggende sesjon vil da fortsatt være pålogget og fortsatt bruke ressurser fra serveren.

Riktig måte for å logge av eksternt skrivebord

•  Ikke ha oppe unødvendige programmer eller vinduer inne på eksternt skrivebord. På eksternt skrivebord deler alle brukere felles ressurser så jo mindre ressurser hver bruker, jo bedre opplevelse vil det bli for alle.
  • Ikke last ned større filer fra internett lokalt på deres pcer, Avtal dette på forhånd med Smart IT. Større nedlastninger vil kunne ta mye av båndbredden deres som må være mest mulig dedikert til eksternt skrivebord bruk.