Nå lokale disker fra Remote Desktop

1. Høyreklikk på snarveien til serveren, deretter venstreklikk på edit eller endre ettersom hvilket språk du har på din maskin.

2. Du vil nå få opp vinduet som vist nedenfor. Klikk på kolonnen Local Resources.

3. Klikk på More... eller Mer ...

4. Du vil nå få opp vinduet som vist nedenfor. Klikk på + tegnet til venstre for drives.

5. Her kan du velge hvilke lokale disker som skal være tilgjengelig på serveren.

6. Klikk OK. Du vil nå få opp vinduet som vist nedenfor. Klikk på kolonnen General/Generelt.

7. Klikk på Save/Lagre.

8. Neste gang du logger deg på serveren vil du kunne nå din lokale disk under Min Datamaskin.