Oppsett av Zimbra for Windows Phone

1. På Start sveiper du mot venstre for å få opp applikasjonslisten. Tapp så Innstillinger og deretter e-post og kontoer
  2. Trykk legg til en konto > Exchange
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt, og tapp deretter Logg på
  4. Deretter fyll inn din e-postkonto som brukernavn og trykk logg på igjen. Domene skal være tomt.
  5. Deretter trykker du Avansert oppsett. Du må angi følgende informasjon:
    1. E-postadresse Dette er hele e-postadressen, for eksempel lars@butikk.no
    2. Passord Dette er passordet til e-postkontoen.
    3. Brukernavn Dette er hele e-postadressen, for eksempel lars@butikk.no
    4. Domene Her skriver du ingen ting.
    5. Server Vil bli gitt av Smart IT (Eks: zimbra01.securesys.no)
    6. Merk av for Denne serveren krever kryptert tilkobling (SSL)
  6. Trykk Logg på. Og epost kontoen vil synke epostene.