Deling av kalender i Outlook 2010

1. Gå til kalender fanen i din Outlook. Høyreklikk på din kalender og velg Egenskaper / Properties. Deretter gå til Sharing fanen og velg 'Add' for å legge til hvilke brukere du vil dele din kalender med. kalender0.png
  2. Søk i din globale adresseliste etter ønskede interne brukere som du vil dele kalenderen med. Hvis du feks. vil dele den med alle kan du dele til en distribusjonsliste. Trykk ok når du er ferdig. Du kan nå velge rettighets nivå på de forskjellige brukerne du skal dele med. Som standard får brukeren kun lese tilgang til kalenderen din. Trykk OK igjen for å godta standard innstillingene eller juster rettighetene først.
  3. Du har nå delt ut din kalender til ønskede brukere. Du kan evt. kjøre en send og motta (F5) for at det skal tre i kraft umiddelbart.
  4. For at delingen skal bli synlig hos de andre brukerne må de åpne kalenderen din i sin Outlook. Dette gjøres ved at de går til Zimbra fanen i sin Outlook og trykker på Share Status. Her skal man se hvilke delinger som er tilgjengelig og de man ønsker synlige i sin Outlook huker man av.  kalender1.png