Endre passord

For å endre passordet på din Zimbra konto så gjøres dette sentralt fra webmail. Gjør som følger:

1) Logg på din webmail konto og trykk på fanen Innstillinger.

2) Trykk på Endre Passord knappen. Du vil da få beskjed om å oppgi gammelt passord, samt skrive inn nytt ønsket passord.

3) Siden dette passordet også gjelder for Outlook samt mobil synkronisering vil du få beskjed i Outlook om at passordet ikke lengre stemmer og du må oppgi det nye passordet. Det samme gjelder mobil.