Oppsett av Zimbra for Outlook

Zimbra Outlook Connector er et tillegg du må installere på din pc med Microsoft Outlook installert. Med dette tillegget vil du få “Exchange” funksjonalitet som deling av kalender, kontakter og mapper, samt synkronisering av disse.

1) Last ned nyeste versjon av Zimbra Outlook Connector:

3) Når installasjon er fullført kan du starte Outlook på vanlig måte igjen. Du vil nå få opp en ny dialogboks som ser ut som følger:

4) Fyll ut feltene under Service Configuration fanen med opplysningene du har mottatt fra oss. De resterende fanene trenger du ikke gjøre noe med. Trykk OK når du har fylt inn Server Name, Email Address og Password, samt huket av for Use Secure Connection. Du vil nå bli logget inn i den nye Outlook Zimbra konto som er klar til bruk.

For å importere ditt gamle epostarkiv til din ny Zimbra konto gå til følgende guide: