Slik logger du på Office 365 portal

Denne veiledningen viser hvordan du logger deg på Office 365 portalen. Det er i denne portalen du har tilgang til alle tjenestene som e-post, kalender, kontaker, OneDrive for Business, SharePoint osv.

1. Start med å åpne denne nettsiden; https://portal.office.com
  2. Skriv inn din e-postadresse og passord.
  3. Da skal du få opp et skjermbilde som ligner på bilde under.
  4. Trykk på tjenesten du ønsker å bruke.

1. Når du er inne i et program i portalen, kan du trykke på "vaffel knappen" for å få opp listen på nytt. Markert med rødt.