Sharepoint Online: Hvordan laste opp filer til Sharepoint

Du kan laste opp filer til et dokumentbibliotek i Office 365 og SharePoint Online ved bare å dra dem fra datamaskinen og slippe dem i dokumentbiblioteket. Du kan også laste opp mapper og filene de inneholder med enkelte nettlesere (Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome).

Slik laster du opp en mappe eller filer til et dokumentbibliotek

1. Åpne dokumentbiblioteket der du vil laste opp en mappe eller filer.
  2. Naviger til mappen eller filene du vil laste opp i din filutforsker (Finder på macOS).
  3. Velg filene eller mappene i filutforsker og dra og slipp mappene eller filene på siden for dokumentbiblioteket.
  4. Du kan også velge Last opp fra menylinjen inne på dokumentbiblioteket.

Hvis nettleseren ikke støtter mapper når du klikker du Last opp, åpnes siden Velg fil som skal lastes opp der du kan velge én eller flere filer.
  5. Velg filene eller mappen du vil laste opp, og klikk deretter Åpne (fil) eller OK (mappe).

Begrensinger ved opplastning til dokumentbibliotek

Hvis du laster opp store eller mange filer til et dokumentbibliotek, kan du få feil på grunn av filstørrelsen eller tidsavbrudd i din nettleser. Hva du kan gjøre for å navigere rundt disse feilene er følgende:

• Laste opp 100 eller færre filer samtidig ved hjelp av dra og slipp.
  • Unngå å laste opp filer som er større enn 15 GB.

Last opp med OneDrive synkronisering

Hvis du har satt opp synkronisering med OneDrive mot ønsket dokumentbibliotek, kan filene eller mappene kopieres til området for de synkroniserte filene.

Kilder:

Laste opp en mappe eller filer i et dokumentbibliotek
https://support.office.com/nb-no/article/Laste-opp-en-mappe-eller-filer-i-et-dokumentbibliotek-eb18fcba-c953-4d45-8d90-8da66edeacdb?ui=nb-NO&rs=nb-NO&ad=NO