Sharepoint Online: Hvordan synkronisere filer fra Sharepoint til PC ved hjelp av OneDrive

Hvis organisasjonen din har et Office 365 business-abonnement, kan du synkronisere SharePoint Online-filene dine til en mappe på datamaskinen der du kan arbeide direkte i Filutforsker og få tilgang til filene, selv når du er frakoblet. Når du er tilkoblet Internett, synkroniseres endringer som du eller andre har gjort, automatisk.

Denne framgangsmåten krever at PCen har nyeste OneDrive klient, og at Sharepoint biblioteket er oppdatert med de nyeste innstillingene, kontakt gjerne Smart IT Support for mer informasjon om dette.

Konfigurere synkronisering

1. Først må vi navigere oss fram til riktig Sharepoint dokumentbiblioteket i Office 365 portalen.
    1. Trykk på Sharepoint knappen under app menyen i Office 365 portalen.
    2. Da skal du få opp de Sharepoint sidene som er mest brukt, klikk på den du vil synke.
    3. Når du er framme på Sharepoint siden trykker du på "Dokumenter" i venstre menyen, eller velger det dokumentbiblioteketet du ønsker å synke.
  2. Når du er inne på dokumentene du ønsker å synke, trykker du på Synkroniser

3. Hvis nettleseren ber om tillatelse til å bruke "Microsoft OneDrive", bekrefter du at dette er greit. NB!: Får du spørsmål om å starte "OneDrive for Business" har ikke PCen din blitt gjort klar for å synke med den nye OneDrive klienten. Kontakt derfor Smart IT Support.

4. Velg mappene du vil synkronisere, og klikk deretter Start synkronisering.FilValg.png

5. Filene synkroniseres med en mappe på datamaskinen med navnet på organisasjonen (for eksempel %brukerprofil%\Contoso). Denne mappen legges automatisk til i venstre rute i filutforsker. Du kan ikke velge å synkronisere til en annen plassering.

6. Hvis du vil synkronisere filer på en annen datamaskin, går du til denne datamaskinen og følger fremgangsmåten på nytt.

Kilder:

Synkronisere SharePoint-filer med den nye synkroniseringsklienten for OneDrive
https://support.office.com/nb-no/article/Synkronisere-SharePoint-filer-med-den-nye-synkroniseringsklienten-for-OneDrive-6de9ede8-5b6e-4503-80b2-6190f3354a88?ui=nb-NO&rs=nb-NO&ad=NO

Ny OneDrive-synkroniseringsklient
https://support.office.com/nb-no/article/Produktmerknader-for-ny-OneDrive-synkroniseringsklient-845dcf18-f921-435e-bf28-4e24b95e5fc0?ui=nb-NO&rs=nb-NO&ad=NO